Blomsterrejse til Holland 5 dage

Oplev et farverigt forår

Informationer

Kom sommeren i møde med en dejlig tur til de fantastiske marker, med blomstrende tulipaner så langt øjet rækker. Oplev det imponerende blomsteroptog med ca. 50 blomsterpyntede køretøjer, som kun finder sted den tredje weekend i april.

OBS!

Sidste tilmelding er fredag d. 16/3 på mail: info@gudhjembus.dk eller telefon 56472660

DAG 1

Afrejse fra Rønne Havn kl. 8.00 med færgen til Sassnitz. Vi spiser frokost i Bergen auf Rügen, før turen går via Stralsund og gennem Nordtyskland mod Hamburg. Vi kører en lille byrundtur i Hamburg inden vi kommer frem til den lille by Nennendorf. Middag og overnatning på Böttchers Gasthaus.

DAG 2

Efter morgenmad på hotellet går det mod hollandske Friesland og provinsen Groningen, via de interessante landsbyer Staphorst og Rouven, hvor beboerne stadig bærer deres traditionelle egnsdragter, når de går til kirke om søndagen. Vi besøger Giethorn, også kaldet "Hollands Venedig". Byen er bygget på små holme og veje er erstattet af kanaler. Til frokost skal vi nyde et typisk hollandsk "Koffietaffel". Efter frokost tager vi på en lille sejltur på den smukke bys kanaler. Turen går herfra videre via den 30 km. lange dæmning, som skiller Zuidersøen fra Nordsøen, og vi kommer frem til Hotel Holiday Inn, som ligger ca.2 km. fra Leiden. Hotellet har alle facilliter, så som fitnesscenter, indendørs pool, store værelser og en fin beliggenhed. Middagsbuffet på hotellet.

DAG 3

Efter at have nydt morgenmadsbuffeten, kører vi til blomsterparadiset Keukenhof. Der vil være god tid til at gå rundt på egen hånd i den fantastiske blomsterpark og nyde de mange smukke blomsteranlæg og bede i den store park. Netop mens vi er der, vil der være en særudstilling om påskeliljer og specielle løgplanter i Oranje Nassau pavillonen. Efter at have tilbragt nogle timer i Keukenhof og evt. fået en forfriskning eller et let måltid i en af de mange caféer (frokost ej inkl.), kører vi til byen Lisse, hvor vi skal opleve det store blomsteroptog "Bloemencorso". Det er en imponerende parade af vogne, fantastisk dekoreret med en overflod af skønne blomster.
Sidst på dagen kører vi tilbage til Leiden og vores hotel.
Middagsbuffet og overnatning.

DAG 4

Efter morgenmad kører vi via Utrecht til Arnhem, hvor vi skal besøge det 44 ha. store "Frilandsmuseum", som ligger i udkanten af byen. Der kører sporvogne rundt i området, (frokost ej inkl.). Der bliver god tid til at opleve parken inden vi fortsætter vores færd og kører mod den tyske grænse. Turen går videre via Bremen til Bötchers Gasthaus i Nennendorf hvor vi spiser middag og overnatter.

DAG 5

Vi nyder morgenmaden på hotellet inden vi tager af sted mod Danmark. Vi kører forbi Lübeck til Heiligenhafen, hvor en dejlig frokost venter på Restaurant Zum Alten Salzspeicher. Herfra er der ganske kort vej til Puttgarden, hvorfra vi tager Scandlines færgen til Rødby. Fra Rødby går turen op gennem Sjælland og over Øresundsbroen mod Ystad.
Kl. 18.30 skal vi med færgen til Rønne. Under overfarten serveres et let aftensmåltid og så er vi hjemme i Rønne kl. 19.50, hvor vi siger tak for en herlig tur.

Dato: 19.-23. april 2018

Inkluderet
 • 4-stjernet rejsebus
 • Dansk rejseleder på hele rejsen
 • Færgeoverfarter Rønne-Sasnitz, Puttgarden-Rødby og Ystad-Rønne
 • Øresundsbroen
 • 2 x overnatning på Böttchers Gasthaus*** i Nordtyskland
 • 2 x overnatning på Holiday Inn Hotel**** i Leiden
 • 4 x morgenmad
 • 3 x frokost
 • 5 x aftensmad
 • Sejltur på kanalerne i Giethorn
 • Entré til Keukenhof Blomsterpark
 • Blomsteroptog i Liesse
 • Besøg på Arnhem frilandsmuseum
 • Pris pr. person i dobbeltværelse:

  Kr. 5195,-

 • Tillæg enkeltværelse pr. person:

  Kr. 1000,-

ADRESSE

Gudhjem Bus 
 Hentregårdsvej 4
DK 3751 Østermarie

KONTAKT INFO

Tlf: +45 5647 2660
Email: info@gudhjembus.dk
Rejsegarantifonden Nr: 2660

FØLG OS HER
VI ER MEDLEM AF