Julemarked i Den Gamle By i Aarhus

Kom med på hyggelig familie-tur

Informationer

Aarhus, Danmarks næststørste by, byder på museer i verdensklasse, fremragende shopping, havn, strand og skov. Aarhus er en by fyldt med historie, der strækker sig helt tilbage til vikingetiden. Byen er kendt for det nye kulturhus Dokk1, det historiske Latinerkvarter og attraktioner som Den Gamle By og ARoS Kunstmuseum

DAG 1

Afrejse fra Rønne Havn kl. 06.30 til Ystad. Vi spiser morgenmad ombord. Så går turen via Øresundsbroen og tværs over Sjælland og Fyn mod Jylland og direkte til Aarhus. Vi spiser frokost undervejs på den fine, gamle Børkop Mølle. Hen på eftermiddagen er vi fremme, og på vej til hotellet kører vi en lille, orienterende byrundtur.
Middag og overnatning på Scandic Hotel Aarhus City, som ligger midt i byen, få minutters gang fra gågaderne, stormagasinet Salling og rådhuset.

DAG 2

I dag skal vi besøge Den Gamle By i Aarhus. Kom med og oplev den danske juls historie. Her kan du gå på opdagelse og se julepynt i huse og gader. Besøg også julebutikken, der bugner af julevarer. På Julemuseet udstilles juleplatter, julesnaps og det fineste glaspynt. Læg også vejen forbi Jul'umhej huset med nisseloft og legehjørne.
Hele Den Gamle By er omdannet til en juleby – hvem kan ikke huske julekalenderen fra 1979 ”Jul i Gammelby”, som netop foregik i Den Gamle By i Aarhus!
I mange af husene er indrettet museer og særudstillinger. Café, traktørsted, restaurant og bager lokker med gode sager. Frokost er ikke inkluderet idag.
Resten af dagen står til rådighed for sightseeing og shopping på egen hånd.
Byens gågade, Søndergade, og de omkringliggende smågader bugner af spændende butikker i alle prislag. I latinerkvarteret er der skønne små butikker og værksteder, på Lilletorv ligger Magasin og i gågaden det kendte Salling stormagasin. Der er rig lejlighed til at holde en pause og nyde stemningen på en af de mange caféer, for eksempel nede ved åen.
Hvis man er træt af at se butikker, er der rig lejlighed til at gå på museum. På ARoS, det store moderne kunstmuseum, kan man få timer til at gå med at beundre udstillingerne og hele nbygningen – glem ikke at gå op i Rotunden på 8. sal, hvorfra man har en formidabel udsigt over
hele byen, havnen og omegnen. Husk også at aflægge et besøg i det nye Dokk1 nede ved havnen eller spadsere en tur ned langs caféerne ved åen. Middag på hotellet.

DAG 3

Efter morgenmaden er der måske tid til en lille tur ned på havnen eller til Bispetorvet inden vi sætter kursen hjemad. Sidst på formiddagen kører vi ombord på Molslinjen fra Aarhus til Sjællands Odde, og en let frokost serveres under overfarten. Vi fortsætter ad motorvejsnettet forbi Holbæk og Roskilde mod København – over Øresundsbroen til Ystad, hvor vi skal med Færgen hjem til Rønne kl. 20.30. Vi spiser et let aftensmåltid ombord.

Dato: 30. november – 2. december 2018

Inkluderet
 • 4-stjernet rejsebus
 • Dansk rejseleder på hele rejsen
 • Færge Rønne – Ystad T/R
 • Molslinjen Aarhus – Sjællands Odde
 • 2 x overnatning på Scandic Hotel Aarhus City****
 • 3 x morgenmad
 • 2 x frokost
 • 3 x middag
 • Entré til Den Gamle By i Aarhus
 • Pris pr. person i dobbeltværelse:

  Kr. 3995,-

 • Tillæg enkeltværelse pr. person:

  Kr. 900,-

ADRESSE

Gudhjem Bus 
 Hentregårdsvej 4
DK 3751 Østermarie

KONTAKT INFO

Tlf: +45 5647 2660
Email: info@gudhjembus.dk
Rejsegarantifonden Nr: 2660

FØLG OS HER
VI ER MEDLEM AF