Kandis og kroophold

Informationer

Er du til glad musik? Du har måske lyst til at danse? Hvad med at kombinere dette med et kroophold? Gudhjem Bus kører til Låsby Kro og en glad aften med et af Danmarks bedste dansktop bands, Kandis.
DAG 1

Efter opsamling, kører vi ombord på Bornholmslinjen og sejler fra Rønne til Ystad kl. 6:30, under overfarten, nyder vi en morgentallerken. Efter ankomst til Ystad sættes kursen mod vest og Øresundsbroen og videre til vores hotel, Låsby Kro og Hotel, i Søhøjlandets smukke og bakkede natur mellem Silkeborg og Aarhus. Undervejs holder vi pauser med passende mellemrum. Vel ankommet til hotellet, serveres eftermiddagskaffe med hjemmebag. Herefter er der tid til at gå en lille tur ved kroen og skifte tøj inden vi igen mødes til middagsbuffeten og derefter en aften i selskab med Kandis og deres musik.

DAG 2

Efter en god nat søvn og en dejlig stor morgenbuffet pakker vi igen vores ting og vender næsen mod øst til Ystad og vores færge. Vi skal med Bornholmslinjen fra Ystad til Rønne kl. 18:30, under overfarten spiser vi middag. Forventet ankomst til Rønne kl. 19:50

Bemærk!
Sidste tilmelding d. 29/4-19

Dato: 3.-4. november 2019

  • Pris pr. person i dobbeltværelse:

    Kr. 2395,-

  • Tillæg enkeltværelse pr. person:

    Kr. 300,-

ADRESSE

Gudhjem Bus 
 Hentregårdsvej 4
DK 3751 Østermarie

KONTAKT INFO

Tlf: +45 5647 2660
Email: info@gudhjembus.dk
Rejsegarantifonden Nr: 2660

FØLG OS HER
VI ER MEDLEM AF