+45 5647 2660
info@gudhjembus.dk

Lejrskole

Endelig til Bornholm!

Vi kender vores Ø

Skal I til Bornholm på lejrskole? Så lad os stå for bustransporten!

Transfer:
Vi kommer og henter jer ved færgen ved ankomst og kører jer retur til færgen igen når I skal hjem.

Busture: 
I kan selv planlægge jeres ture rundt på øen, men vi hjælper også meget gerne med at tilrettelægge kørsler ud fra de ønsker og behov I har. I er velkomne til at kontakte os for hjælp med at planlægge turene – og så laver vi selvfølgelig en god pris til jer.
Nedenfor kan I læse om nogle af de busture vi tilbyder – det er stort set kun fantasien der sætter grænser. Bornholm er fuld af spændende og smukke oplevelser – ud over øens enestående natu,r er her mange forskellige seværdigheder indenfor bl.a. kunst, kultur og historie. For eksempel NaturBornholm, Hammershus, Bornholms Kunstmuseum, Melstedgård Landbrugsmuseum, Madkulturhuset og meget, meget mere. I er meget velkomne til at kontakte os hvis I ønsker priser på en rejse I selv arrangerer.

Et par eksempler:

Tur 1: Syd-tur. Dagstur fra kl. 9.00 til 17.00
Vi kører mod Almindingen til Rytterknægten – Danmarks næsthøjeste punkt – Kongemindet. Herfra går vi til Ekkodalen og kører derefter gennem Åkirkeby til Dueodde med de høje sandklitter. Derefter til Svaneke hvor man kan besøge Bolsjekogeriet, nogle af de mange kunsthåndværkere eller silderøgeriet. Derefter kan man besøge Brændesgaardshaven. Et andet alternativ kunne være at tage til Paradisbakkerne og se Rokkestenen, og have mere tid i Svaneke. En tur til NaturBornholm er også en mulighed på denne tur. Besøget på NaturBornholm skal forudbestilles. Herefter køres hjem igen.

Tur 2: Nord-tur. Dagstur fra kl. 9.00 til 17.00
Vi kører ad Strandvejen til de smukke Helligdomsklipper og Den Sorte Gryde. Herefter kører vi til Gudhjem med Danmarks stejleste gade og med morbær og figentræer. Her findes også glaspusteri og silderøgeri. Så går turen til Bornholms største rundkirke - Østerlars Rundkirke. Efter besøg i Østerlars kører vi til Rønne hvor der er tid til en gåtur i den gamle bydel. I stedet for at køre til Rønne kan vi køre til Hammershus eller til NaturBornholm. Herefter går turen til Jons Kapel med de spektakulære klipper og til en gåtur ad kyststien til Vang. Her venter bussen og turen går hjem igen.

Tur 3: Halvdagstur fra kl. 8.30 til 12.30
Vi kører ad Strandvejen til Helligdomsklipperne – så til Gudhjem og derefter til Østerlars Rundkirke. Herefter kan man blive kørt til indkvarteringsstedet eller f.eks. blive sat af ved Hammershus.

Tur 4: Halvdagstur fra kl. 8.30 til 16.00
Vi kører ad Strandvejen til Helligdomsklipperne. Derefter til Gudhjem og så til Østerlars Rundkirke. Turen slutter på NaturBornholm (Forudbestilles) og ca. kl. 15.30 kører vi retur igen.

Tur 5: Halvdagstur fra kl. 8.30 til 16.00
Vi kører til Helligdomsklipperne og derefter til Gudhjem og Østerlars Rundkirke. Ved kirken kan man mødes med en guide fra Middelaldercentret som vil guide i kirken og på Middelaldercentret (Forudbestilles). Ca. kl. 15.30 køres retur igen.
.
LEARN MORE
Gudhjem Bus Aps., Hentregårdsvej 4, DK-3751 Østermarie T: +45 56472660 CVR: 40391606
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram