• 1
  • 2
  • 3

GUDHJEM BUS

Hansi Hinterseer & das Tiroler Echo - Tournee 2018

16.-17. marts 2018

Igen arrangerer Gudhjem Bus en koncert-rejse. Denne gang for at opleve den fantastiske østrigske sanger Hansi Hinterseer, som besøger Gigantium i Aalborg.
Busrejse fra Rønne til Aalborg – entrebilletter – overnatning i Aalborg - busrejse hjem til Rønne.

Læs mere

Blomsterrejse til Holland

19.-23. april 2018

En forårsrejse til Holland er uforglemmelig oplevelse, når millioner af farvestrålende tulipaner byder foråret velkommen. Vi besøger bl.a. den fantastiske Keukenhof blomsterpark og blomsteroptoget i Lisse.

Læs mere

Sporvejsmuseum og frilandsmuseum Sjælland

12.-13. maj 2018

Oplev Sporvejsmuseet Skjoldnæsholm, som er blandt verdens fem bedste, når det gælder samlingen af sporvogne og busser. Museet, der har eksisteret siden 1978, har en samling på bl.a. over 90 sporvogne og 45 veteran busser.
Frilandsmuseet i Sorgenfri er et af verdens største og ældste frilandsmuseer med mere end 100 bygninger fra hele landet. Museet ligger nord for København ved Kongevejen i Lyngby i Nordsjælland. På Frilandsmuseet kan man bl.a. besøge en gård fra Bornholm, Damaskegård fra Østerlars, erhvervet 1968, som åbnede på museet i 1982.

Læs mere

HerligeHarzen

26.-30. maj 2018

Den charmerende by Wernigerode er fyldt med finurlige detaljer. Spændende butikker, hyggelig stemning og togudflugt med en Schmalspurbahn op til Drei-Annen-Hohne. På denne tur oplever eller genoplever vi Wernigerode og det bedste af det hyggelige Harzen.

Læs mere

Åland og Stockholm

5.-10. juni 2018

Åland består af en klynge af over 6000 øer i Østersøen mellem Sverige og Finland. Her er bare utrolig smukt med flot natur og små charmerende byer.
Stockholm, Sveriges hovedstad, er en af de smukkest beliggende byer i Nordeuropa. Byens hjerte er Gamle Stan, men vi skal også ud at gå en tur i Drottningholm Slotspark.

Læs mere

Oplev Aarhus

29. juni – 1. juli 2018

Aarhus, Danmarks anden største by, byder på museer i verdensklase, fremragende shopping, havn, strand og skov. Atmosfæren er livlig og caféerne fyldte. Og selv om Aarhus er ung i hjertet, er det også en by fyldt med historie, der strækker sig helt tilbage til vikingetiden.
Vi besøger Den Gamle By, Moesgaard Museum og AroS kunstmuseet, men får også tid til oplevelser på egen hånd, en tur på café eller i stormagasin

Læs mere

Familietur til Astrid Lindgrens Vimmerby

6.-8. juli 2018

Eventyrparken Astrid Lindgrens Verden er et af de klassiske og helt oplagte udflugtsmål for danske børnefamilier. Her kan børnene møde Pippi, Kling og Klang, Emil og Ida, Ronja Røverdatter og alle de andre figurer fra Astrid Lindgrens univers og opleve en række af miljøerne fra bøgerne.

Læs mere

Cirkusrevyen

12.-13. juli 2018

En tur til Bakken ved Klampenborg med besøg i Cirkusrevyen er en herlig tradition, som Gudhjem Bus igen i år tilbyder alle bornholmere. Igen vil latteren runge i teltet, når Lisbet Dahl og co. står for løjerne.

Læs mere

Samsø

5.-8. august 2018

Øen i midten af Danmark byder på smuk, uspoleret natur - ja, hver gang vejen slår et sving, åbenbarer der sig et helt nyt landskab. Der er gallerier med skiftende udstillinger og forskellige kunstformer ligger drypvis rundt på øen. Vi besøger Tranbjerg, Ballen, Nordby og flere andre af de 22 landsbyer på øen.

Læs mere

Lolland

17.-20. august 2018

Et mildt og meget let bakket landskab, hvor hovedbyen Maribo ligger næsten i midten. Lolland har haft stor betydning i vikingetiden, og arkæologerne har gjort meget store og vigtige fund i Lollands muld. Vi skal også se dodekalitten i Torrig på nordkysten, Middelaldercenteret i Nykøbing på naboøen Falster og Femern A/S informationscentret i Rødby.

Læs mere

Stettin

23. – 26. sept. 2018

Selvom Polen nu har været med i EU i adskillige år, kan man stadig fornemme noget af den gamle østeuropæiske stemning. Blandt andet ved at prisniveauet er væsentligt under det, vi kender fra Skandinavien og Tyskland. Stettin er byen, hvor vestlig livsstil møder østlig kultur. I Stettin kan man stadig på de talrige markeder finde et stort udvalg af kvalitetsvarer til priser, der ligger langt under de danske. Der er stadig mulighed for at gøre nogle gode “kup” på de lokale markedspladser i Stettin - så nyd et par herlige shoppingdage i Stettin.

Læs mere

Jul i Aarhus

30. nov. – 2. dec.

Kom med på hyggelig familie-tur til julemarked i Den Gamle By i Aarhus.
Aarhus, Danmarks næststørste by, byder på museer i verdensklasse, fremragende shopping, havn, strand og skov. Aarhus er en by fyldt med historie, der strækker sig helt tilbage til vikingetiden. Byen er kendt for det nye kulturhus Dokk1, det historiske Latinerkvarter og attraktioner som Den Gamle By og ARoS Kunstmuseum

Læs mere

Julemarkeder i Nordtyskland

7.-9. december

Få en stemningsfuld pause fra juleforberedelserne – og en hyggelig optakt til julen med et besøg på de kendte julemarkeder i Stralsund, Rostock og Schwerin. Alle tre byer er gamle Hansestæder, kendt for deres velbevarede bymidter med hyggelige små gader og smukke bindingsværkshuse.

Læs mere

ADRESSE

Gudhjem Bus 
 Hentregårdsvej 4
DK 3751 Østermarie

KONTAKT INFO

Tlf: +45 5647 2660
Email: info@gudhjembus.dk
Rejsegarantifonden Nr: 2660

FØLG OS HER
VI ER MEDLEM AF