Cirkusrevyen 2019

Cirkusrevyen, Danmarks største og måske nok også mest kendte revy

Informationer

Cirkusrevyen, Danmarks største og måske nok også mest kendte revy. Gudhjem Bus og glade gæster kører naturligvis igen i 2019 til Dyrehavsbakken for at opleve årets revy.

Det er et fasttømret hold der igen i 2019 indtager revyscenen på Dyrehavsbakken. Ulf Pilgaard er med for 39. gang, Lisbeth Dahl for 34. gang og igen også som instruktør, Henrik Lykkegaard for 19. gang og så er der de nye Lisbet Baastrup for 3. gang og Karsten Jansfort, som er med for 1. gang, men har masser af erfaring med fra andre revyer. Naturligvis er James Price kapelmester, 2019 for 20. gang. 

DAG 1
Afrejse med Bornholmslinjen fra Rønne til Ystad kl. 10.30, og undervejs nyder vi en tidlig og let frokost. Efter ankomst til Ystad sættes kursen mod vest og Øresundsbroen og videre til vores hotel, Signatur Hotel Frederiksdal. Efter at have fået værelse, afleveret bagagen og eventuelt skiftet tøj, sætter vi os i bussen igen og kører til Dyrehavsbakken, hvor der er mulighed for at gå en lille tur, inden vi samles til en klassisk 3-retters middag på Postgården. Efter middagen skal vi opleve Cirkusrevyen fra de bedste pladser i teltet. Efter forestillingen
DAG 2
Efter en dejlig morgenmad på hotellet pakker vi vore tasker sammen igen. Der er tid til at gå en tur og nyde det smukke område omkring hotellet og søerne. Vi kører til Lyngby, hvor der er mulighed for at nyde byen og butikkerne, og spise frokost på egen hånd, inden vi fortsætter til Ystad og vores færge. Vi skal med Bornholmslinjen fra Ystad til Rønne kl. 18.30, under overfarten spiser vi middag. Forventet ankomst til Rønne kl. 19.50.

Dato: 16.-17. juli 2019

Inkluderet
 • Færgebilletter Rønne – Ystad T/R
 • Broafgift Øresund
 • 1 overnatning i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad på Signatur Hotel Frederiksdal***
 • 1 x frokost inkl. 1 drik, 2 x middag heraf 1 inkl. 1 drik
 • Billet til Cirkusrevyen.
 • Pris pr. person i dobbeltværelse:

  Kr. 2.750,-

 • Tillæg enkeltværelse pr. person:

  Kr. 550,-

ADRESSE

Gudhjem Bus 
 Hentregårdsvej 4
DK 3751 Østermarie

KONTAKT INFO

Tlf: +45 5647 2660
Email: info@gudhjembus.dk
Rejsegarantifonden Nr: 2660

FØLG OS HER
VI ER MEDLEM AF