Julemarked i Lübeck

Nu tændes julelysene, der dufter af gran

Informationer

Nu tændes julelysene, der dufter af gran, Glühwein og krydderier i gaderne - så er der atter Julemarked i Lübeck. Du kan ikke undgå at komme i julestemning, når du bevæger dig rundt i Lübeck, hvor byen er julepyntet og både den ægte og den elektriske stjernehimmel funkler når mørket sænker sig.
DAG 1
Efter endt opsamling kører vi ombord på Bornholmslinjens færge til Ystad med afgang kl. 6.30. Vi spiser morgenmad under overfarten. Vel i Ystad fortsættes over Øresundsbroen og sydover til Rødby, hvor vi skal med færgen til Puttgarden. Der er nu kun en kort køretur til Heiligenhafen, hvor vi spiser en dejlig frokos. Herefter fortsætter vi til Lübeck og vores hotel for 2 dage Hotel Excelsior *** Efter at have sat kufferten, tager rejselederen os med på en tur til fods på en byrundtur. Vi mødes til middag på en af byens restauranter.
DAG 2
Efter morgenmaden er denne dag helt din egen til at gå på opdagelse i Lübeck og på julemarkedet. Frokosten er for egen regning, men boderne i byen byder på maser af lækkerier bl.a. de kendte Bratwurst. Vi mødes på en af Lübecks hyggelige restauranter til middag. Efter middagen er der igen mulighed for at gå ud i byen med de tusindvis af julelys.
DAG 3
Efter morgenmaden tager vi afsked med Lübecks julemarked og vender næsen mod øst. Vi spiser igen frokost i Heiligenhafen inden vi skal med færgen fra Puttgarden til Rødby og videre over Øresundsbroen til Ystad og vores færge kl. 20.30. Undervejs gør vi stop og spiser middag. Ankomst til Rønne kl. 21.50

Dato: 28.-30. november 2019

Inkluderet
  • Færgebilletter Rønne – Ystad og Rødby - Puttgarden T/R
  • Broafgift Øresundsbroen
  • 2 overnatninger på Hotel Excelsior i Lübeck *** i delt dobbeltværelse
  • 3 x morgenmad, 2 x frokost, 3 x middag.
  • Pris pr. person i dobbeltværelse:

    Kr. 3.550,-

  • Tillæg enkeltværelse pr. person:

    Kr. 640,-

ADRESSE

Gudhjem Bus 
 Hentregårdsvej 4
DK 3751 Østermarie

KONTAKT INFO

Tlf: +45 5647 2660
Email: info@gudhjembus.dk
Rejsegarantifonden Nr: 2660

FØLG OS HER
VI ER MEDLEM AF