Mecklenburg - Vorpommeren

Forårstur til det gamle Østtyskland

Informationer

Forårstur til det gamle Østtyskland. Vi bor på det 4-stjernede Hotel Schloss Neustadt-Glewe og besøger Schloss Ludwigslust og Schweriner Schloss, alle med tætte relationer til det danske kongehus.
DAG 1

Afrejse med Bornholmslinjen fra Rønne til Sassnitz kl. 8.00 og undervejs nyder vi morgenkaffen. Efter ankomst til Sassnitz kører vi over Rügen og forbi Stralsund til den lille by Neustadt-Glewe. Undervejs holder vi frokostpause. Hotel Schloss Neustadt Glewe**** er et 400 år gammelt slot, bygget i barok stil. Her får man oplevelsen af at være landet i en helt anden tidsalder. Værelserne er beliggende i slottets sidepalæ få meter fra hovedbygningen. Vel indkvarteret mødes vi til en velkomstdrink med vores lokale guide for de kommende dage. Efterfølgende middag på hotellet.

DAG 2

I dag besøges det største Barokslot i Mecklenburg Vorpommeren, Schloss Ludwigslust. Vi går gennem
slottet og ser bl.a. den store smukke festsal. Turen fortsætter til Jagdschloss Friedrichmoor, der ligger i naturskønne omgivelser. Vi spiser frokost på jagtslottet og ser bl.a. et kendt fransk scenetapet fra 1814, la chasse a Compiegnes, (Jagt i Compiegnes). Efterfølgende køres til en stor bondegård, Hof Denissen, hvor vi får en rundvisning og har mulighed for at købe lokale specialiteter og gårdens egne produkter. Vi drikker eftermiddagskaffe på Hof Denissen inden vi returnerer til hotellet. Middag på hotellet.

DAG 3

I dag kører vi til Schwerin, hvor vi starter med en byrundtur i den hyggelige hanseatiske købstad og bagefter besøger vi det smukke Schweriner Slot, hvor vi får en rundvisning. Frokosten spiser vi i slotscaféen. Efter frokost besøger vi Schwerin domkirke og herefter er der tid på egen hånd til en slentretur i Schelfstadt, den gamle bydel med små skæve bindingsværkshuse og smalle hyggelige gader. Vi mødes igen og tager med udflugtsskibet på 1½ times sejltur på de 4 Schweriner søer. Under sejlturen drikkes eftermiddagskaffen. Tilbage på hotellet gør vi klar til at spise middag, Mecklenburger Buffet i Burg Restaurant.

DAG 4

Efter morgenmaden er det tid til at pakke bussen og køre retur til Bornholm. Vi gør holdt i Border Shop i Rostock inden vi skal med færgen fra Rostock til Gedser og herfra videre over Øresundsbroen til Ystad. Vi spiser middag i Sydsverige inden vi skal med færgen kl. 20.30 fra Ystad. Ankomst Rønne ca. kl. 21.50.

Dato: 25.-28. april 2019

Inkluderet
 • Færgebilletter Rønne - Sassnitz, Rostock Gedser og Ystad - Rønne
 • Broafgift Øresund
 • 3 overnatninger i delt dobbeltværelse på Hotel NeustadtGlewe****
 • 4 x morgenmad, 3 x frokost, heraf 2 m. 1 drikkevare, 2 x eftermiddagskaffe og 4 x middag heraf 3 inkl. 1 drikkevare.
 • Entréer til Schloss Ludwigslust, jagtslot Friedrichmoor, bondegården Hof Denisen, Schweiner Sloss, samt sejltur på de 4 Schweriner søer
 • Pris pr. person i dobbeltværelse:

  Kr. 4.550,-

 • Tillæg enkeltværelse pr. person:

  Kr. 540,-

ADRESSE

Gudhjem Bus 
 Hentregårdsvej 4
DK 3751 Østermarie

KONTAKT INFO

Tlf: +45 5647 2660
Email: info@gudhjembus.dk
Rejsegarantifonden Nr: 2660

FØLG OS HER
VI ER MEDLEM AF