Musicalen Leonora Christina

Odense Teater

Informationer

Året er 1659 og foran den svenske konges domstol står den danske kongedatter Leonora Christina. Hun skal forsvare sin syge mand, rigshofmester Corfitz Ulfeldt, der er anklaget for højforræderi mod den svenske konge. Parret Ulfeldt har længe spillet et diplomatisk dobbeltspil og skaffet sig allierede i både Sverige, Frankrig og Holland for at fremprovokere en krig i Danmark i forsøget på at tilkæmpe sig magten over landet. Men ikke alt går som forventet. Leonora Christina må opgive alt, hvad hun elsker, og kun gennem et sidste listigt forræderi kan hun frelse sit eget liv.

I hovedrollerne ses Xenia Lach-Nielsen som Leonora Christina, Troels Lyby som Corfitz Ulfeldt, derudover medvirker Stig Rossen, Lars Simonsen, vores egen Joakim Lind Tranberg, Cecilie Gerberg og Anders Gjellerup Kock, og de bakkes op af det 70 mand store Odense Symfoniorkester.

DAG 1

Efter endt opsamling kører vi ombord på Bornholmslinjens færge til Ystad kl. 6.30. Under overfarten nyder vi en morgentallerken og får hilst på hinanden. Fra Ystad sætter vi kursen mod vest og Odense, hvor vi er fremme til en dejlig frokost på vores hotel.
Efter frokost er der lidt tid til at slappe af og gøre klar til en tur i teateret. Vi skal se forestillingen kl. 16.00, og vi har bestilt A-pladserne i store sal i Odeon, til en fantastisk oplevelse. Efter forestillingen spiser vi en 2-retters middag i Odeons restaurant Schiøtz. Resten af aftenen og natten er på egen hånd, om det er tilbage på hotellet eller det er en tur igennem det odenseanske natteliv.

DAG 2

Efter en dejlig morgenbuffet, hvor der er tid til at nyde kaffen i ro og mag, er der mulighed for en tur i Odense og frokost på egen hånd. Kl. 13 vender vi igen næsen mod øst og Ystad, hvorfra vi tager færgen kl. 16.30. Forventet ankomst til Rønne kl. 17.50

Dato: 9.-10. februar 2019

Inkluderet
 • Færgebilletter Rønne – Ystad T/R
 • Broafgift Øresund og Storebælt T/R
 • 1 overnatning i delt dobbeltværelse på Radisson Blu H.C. Andersen Hotel****
 • 2 x morgenmad, 1 x frokost og 1 x middag excl. drikkevarer
 • Musicalbillet til Leonora Christina på Odense Teater Odeon
 • Pris pr. person i dobbeltværelse:

  Kr. 2.950,-

 • Tillæg enkeltværelse pr. person:

  Kr. 350,-

ADRESSE

Gudhjem Bus 
 Hentregårdsvej 4
DK 3751 Østermarie

KONTAKT INFO

Tlf: +45 5647 2660
Email: info@gudhjembus.dk
Rejsegarantifonden Nr: 2660

FØLG OS HER
VI ER MEDLEM AF