• 1
  • 2
  • 3

GUDHJEM BUS

Gudhjem Bus tilbyder vore gæster et solidt kvalitetsprodukt.

Vi kører i en bus af 4-stjernet standart som med rette kan leve op til vore gæsters forventning om køremæssig kvalitet. Man sidder behageligt i bussen, har god plads til benene og bussen er udstyret med klimaanlæg. Endvidere kan nævnes: Justérbar stoleryg med lomme, sikkerhedssele, armlæn, justérbar fodstøtte, klapbord, læselampe, tonede ruder, minikøkken og køleskab. Bussen er også udstyret med toilet.

Vi tilbyder også gratis WI-FI i bussen, hele vejen til destinationen. Selvom der er toilet i bussen, holder vi naturligvis stadig pauser med passende mellemrum. Køre/hviletiderne bliver naturligvis overholdt.

Med præsentationen af dette års rejseprogram tilbyder vi Dem det absolut bedste når det drejer sig om busrejser.

Programmets forskellige rejsemål omfatter populære feriesteder, set fra nye vinkler, og vi lægger stor vægt på hotellernes kvalitet og atmosfære. Vi er opmærksomme på hotellernes beliggenhed i forhold til udflugternes køretid, således at gæsterne får det optimale ud af tiden.

På størstedelen af vores busrejser medfølger dansk rejseleder, som med aktuelle indslag og løbende orientering, er med til at gøre ferierejsen yderligere levende og interessant.

 

Rejsens pris indeholder

Hotelophold, minimum ½-pension, (med mindre andet er anført under rejsebeskrivelserne). Vi begynder oftest med morgenmad, afhængig af afrejsetidspunktet, og slutter med sidste måltid under hjemturen. Derudover er alle i programmet nævnte udflugter, sejlture og entréer inkluderet i rejsens pris, (med mindre andet er anført under rejsebeskrivelserne).

Endvidere indeholder rejsen, efter forudgående aftale, opsamling af gæster på Bornholm. I Rønne dog kun på indfaldsvejene mod havnen med mindre andet aftales.

1-2-3 REJSER

1-2-3 Rejs er et nyt koncept hvor vi, ud over vores almindelige rejseprogram, også sender bornholmerne afsted på små, hurtige oplevelsesture af 2-3 dages varighed. På denne side kan du se hvilke ture vi tilbyder lige nu.

Hold øje med denne side eller følg os på Facebook. Vi bringer løbende opdateringer om aktuelle og kommende ture – og tøv ikke med at kontakte os for at få mere information.

Praktiske informationer

Børnerabatter

Der ydes børnerabatter på børn mellem 4 og 12 år således: Udlandsrejser 10% og indlandsrejser 5%, såfremt børnene rejser med 2 voksne og bor sammen med de voksne på hotellerne - med opredning på værelserne.

Rejsebeviset ”Turen går til” vil blive tilsendt, ca. 5 uger før afrejse, sammen med et girokort på restbeløbet. Rejsebeviset indeholder hoteloplysninger, telefonnummer m.m. for den pågældende rejse.

Opsamling

Eventuel opsamling på Bornholm skal aftales 2 dage før afrejse.
I Rønne dog kun på indfaldsvejene til Rønne by.
Mødested i Rønne er bag Velkomstcentret hvorfra kører vi ombord på færgen.

Ansvar

Der ydes ikke erstatning for medbragt bagage og værdigenstande. Det tilrådes at forsikre sig, inden afrejse.

OBS!

Det anbefales, at man - i egen interesse - foretager hurtig tilmelding. Det drejer sig i særdeleshed om de tidlige forårsrejser, samt de mere omfangsrige rundrejser (lange rejser).

Vi anbefaler kraftigt, at man tegner en rejseforsikring. Ligeledes skal gyldigt pas medbringes. Alle rejsedeltagere skal være i besiddelse af både det Gule og det Blå EU-sygesikringskort.

Rygning

Rygning er ikke tilladt på de fleste hoteller, restauranter & barer i Europa. Husk derfor at gøre opmærksom på, om De/I ønsker rygerværelse på hotellerne, men vi kan ikke garantere rygerværelser. Rygning i bussen er ikke tilladt.

Drikkevarer

Der er mulighed for at købe nedkølede drikkevarer i bussen under hele rejsen. Medbragt mad og drikkelse må ikke nydes i bussen.

Forbehold

Ret til ændringer i rejseruter, datoer, priser o.s.v. forbeholdes, hvis det af tvingende grunde skulle være nødvendigt. Vi tager forbehold for trykfejl i nærværende katalog.

Information til dårligt gående

En forudsætning for deltagelse på en rejse med Gudhjem Bus er, at man er 100% selvhjulpen. Vi gør opmærksom på, at der ikke er kuffertservice på Gudhjem Bus.

Særønsker og diætkost

Vi noterer gerne ønsker om specielle værelser, diabetikerkost eller lignende, som bedes oplyst ved tilmelding. Alle særønsker kan ikke garanteres opfyldt.

Måltider under udflugter

Hvis De ikke deltager på en udflugt, hvor et måltid er inkluderet, har De ikke krav på at få måltidet godtgjort. Husk at tale med rejselederen hvis De/I ikke ønsker at deltage i en udflugt.

Oplysninger og rejsebestemmelser

Tilmelding kan ske mundtligt eller skriftligt til Gudhjem Bus og er bindende, når De har indbetalt depositum på kr. 1.000,- pr. person - senest 8 dage efter bestillingen.

Restbeløbet skal være Gudhjem Bus i hænde uden påkrav senest 35 dage før afrejse. Ved tilmelding modtager De girokort for depositum og et rejsebevis, ca. 5 uger før afrejse får De girokort på restbeløbet. Kontantbetaling sker mod gældende gebyr (kr. 40,00.)

Priser

De anførte priser er pr. person i dobbeltværelse. Såfremt De rejser alene tillægges automatisk enkeltværelsestillæg.

Eneværelser er ofte små på ældre hoteller. Betalingen kan også ske direkte via netbank. Husk at anføre K 71 + nr. på girokort.

Prisændringer

Gudhjem Bus forbeholder sig ret til prisændringer som følge af valutaændringer, ændring i olie og transportpriser, forhøjede skatter, afgifter og tjenesteydelser som Gudhjem Bus er uden indflydelse på. Prisændringer meddeles skriftligt og kan foretages i såvel op- som nedadgående retning, såfremt grundlaget for pakkerejsens pris er ændret.

Ændringen af den annoncerede pris kan ikke overstige 10% af rejsens pris. Underretning skal indeholde et eksempel på beregningsmetoden af prisændringen. Forhøjelse/nedsættelse kan ske indtil 20 dage før rejsens påbegyndelse.

Rejsedeltagerens ansvar

Rejsedeltageren skal oplyse sit korrekte navn ifølge pas til Gudhjem Bus.

Livsvigtig medicin skal være i håndbagagen og medbringes i originalpakningen. Enhver deltager er selv ansvarlig for egen bagage. Gudhjem Bus er ikke ansvarlig for beskadiget eller bortkommen bagage. Gudhjem Bus kan ikke drages til ansvar for rejsedeltagere, der bortvises fra hoteller p.g.a. tilsidesættelse af hotelreglementer.

Tilsidesættes Gudhjem Bus chauffør/ rejseleders anvisninger i væsentligt omfang, kan rejsedeltageren bortvises, og hjemrejse sker for egen regning. Gyldigt pas skal altid medbringes ved rejser til udlandet. - Også til Danmark via Sverige. Ved rejser til de nordiske lande kan man nøjes med billedlegitimation (f.eks. kørekort).

Møder rejsedeltageren ikke rettidigt op/udebliver eller ikke kan deltage p.g.a. glemt eller ugyldigt pas, kan der ikke forventes nogen godtgørelse.

Afbestilling

Mere end 35 dage før afrejse tilbagebetales depositum minus ekspeditionsebyr på kr. 500,00 pr. person. Mindre end 35 dage, men inden 30 dage før afrejse, tilbagebetales 25% af indbetalt beløb.

Mindre end 30 dage før afrejse, mistes retten til tilbagebetaling.

Sygdom/Afbestilling

Det anbefales at der tegnes en Privat Afbestillings - Rejseforsikring f.eks i dit Forsikringsselskab.

Aflysning

Gudhjem Bus forbeholder sig ret til at aflyse en rejse, dersom særlige forhold gør sig gældende. Såfremt rejsen bliver aflyst, vil De modtage hele det indbetalte beløb.

Rejsegarantifonden

Gudhjem Bus er medlem af Rejsegarantifonden

ADRESSE

Gudhjem Bus 
 Hentregårdsvej 4
DK 3751 Østermarie

KONTAKT INFO

Tlf: +45 5647 2660
Email: info@gudhjembus.dk
Rejsegarantifonden Nr: 2660

FØLG OS HER
VI ER MEDLEM AF