• 1
  • 2
  • 3

GUDHJEM BUS

Gudhjem Bus tilbyder vore gæster et solidt kvalitetsprodukt.

Vi kører i en bus af 4-stjernet standart som med rette kan leve op til vore gæsters forventning om køremæssig kvalitet. Man sidder behageligt i bussen, har god plads til benene og bussen er udstyret med klimaanlæg. Endvidere kan nævnes: Justérbar stoleryg med lomme, sikkerhedssele, armlæn, justérbar fodstøtte, klapbord, læselampe, tonede ruder, minikøkken og køleskab. Bussen er også udstyret med toilet.

Vi tilbyder også gratis WI-FI i bussen, hele vejen til destinationen. Selvom der er toilet i bussen, holder vi naturligvis stadig pauser med passende mellemrum. Køre/hviletiderne bliver naturligvis overholdt.

Med præsentationen af dette års rejseprogram tilbyder vi Dem det absolut bedste når det drejer sig om busrejser.

Programmets forskellige rejsemål omfatter populære feriesteder, set fra nye vinkler, og vi lægger stor vægt på hotellernes kvalitet og atmosfære. Vi er opmærksomme på hotellernes beliggenhed i forhold til udflugternes køretid, således at gæsterne får det optimale ud af tiden.

På størstedelen af vores busrejser medfølger dansk rejseleder, som med aktuelle indslag og løbende orientering, er med til at gøre ferierejsen yderligere levende og interessant.

 

Rejsens pris indeholder

Hotelophold, minimum ½-pension, (med mindre andet er anført under rejsebeskrivelserne). Vi begynder oftest med morgenmad, afhængig af afrejsetidspunktet, og slutter med sidste måltid under hjemturen. Derudover er alle i programmet nævnte udflugter, sejlture og entréer inkluderet i rejsens pris, (med mindre andet er anført under rejsebeskrivelserne).

Endvidere indeholder rejsen, efter forudgående aftale, opsamling af gæster på Bornholm. I Rønne dog kun på indfaldsvejene mod havnen med mindre andet aftales.

1-2-3 REJSER

1-2-3 Rejs er et nyt koncept hvor vi, ud over vores almindelige rejseprogram, også sender bornholmerne afsted på små, hurtige oplevelsesture af 2-3 dages varighed. På denne side kan du se hvilke ture vi tilbyder lige nu.

Hold øje med denne side eller følg os på Facebook. Vi bringer løbende opdateringer om aktuelle og kommende ture – og tøv ikke med at kontakte os for at få mere information.

ADRESSE

Gudhjem Bus 
 Hentregårdsvej 4
DK 3751 Østermarie

KONTAKT INFO

Tlf: +45 5647 2660
Email: info@gudhjembus.dk
Rejsegarantifonden Nr: 2660

FØLG OS HER
VI ER MEDLEM AF