+45 5647 2660
info@gudhjembus.dk
Turen går til

Ærø

På Ærø Hotel, Danmarks eneste voksenhotel bydes på weekendhygge, med festmenu, underholdning, musik og dans.

”Alt er vand ved siden af Ærø”, et udsagn som er meget konkret og som også giver mening i overført betydning. Øboerne er kreative mennesker og som på Bornholm, er der fuld gang i iværksætteriet med alt fra whisky til lakridskonfekt og hjemmestrik.
Ærø har også en stolt tradition indenfor søfarten og her findes stadig både søfartsskole og et af Danmarks største skibsværfter.
Ærø Hotel, som skal være vores base, ligger i Marstal, som nabo til Navigationsskolen og i gåafstand til Marstals hyggelige små gader og bindingsværkshuse.
Tilmeld dig lige her!

Dag 1

Efter opsamling kører vi ombord på Bornholmslinjens færge og sætter kurs mod Ystad, under overfarten hygger vi med lidt tidlig frokost. Efter ankomst til Ystad fortsættes over Øresundsbroen til Sjælland, over Storebælt til Fyn og sydpå til Langeland. Vi skal sejle fra Rudkøbing til Marstal med Ærøexpressen.
Efter at have checket in på hotellet spiser vi middag sammen og til aftenkaffen serveres Ærøpandekager.

Dag 2

På hotellet nyder vi en dejlig morgenbuffet inden vi møder vores guide for en lille tur rundt på Ærø. Lørdag eftermiddag besøger vi det lokale bryggeri, Rise, til en rundvisning og smagsprøver på det lokale øl.
Retur på hotellet, er resten af dagen til fri disposition, om det er en tur i området, et spil billard, petanque eller en tur i poolen på hotellet.
Til aften mødes vi til Ærøhygge med velkomstdrink, 3 retter festmiddag med øl, vand og vin, underholdning med syngepigen Elsebeth Iver og efter middagen musik med den Ærøske duo Apollo 2.

Dag 3

Efter dejlig morgenmad pakker vi bussen og siger på gensyn til Nick og hans personale og vender næsen mod øst igen. Vi tager igen turen over Langeland, Storebælt og Øresund til Ystad og vores færge kl. 18:30. Under overfarten spiser vi middag sammen.
Tilmeld dig lige her!

1. Oktober - 3. Oktober 2021

3 dage.

Pris pr. person i dobbeltværelse:

Kr. 3.175,-

Enkeltværelse:

Tillæg for enkeltværelse kr. 750,-

Med i prisen...

Færgebilletter Rønne - Ystad og Rudkøbing - Marstal T/R, Broafgift Øresund og Storebælt T/R, let anretning på færgen på udrejsen inkl. 1 drik, 2 overnatninger på Ærø Hotel i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad, 1 2-retters middag, aftenkaffe m. ærøpandekager, 1 festmiddag inkl. velkomstdrink og øl/vand/vin ad libitum i 3 timer, middag på færgen på hjemturen inkl. 1 drik. Underholdning og musik og dans lørdag. Guidet busrundtur og besøg på bryggeri og smagsprøver.
Gudhjem Bus Aps., Hentregårdsvej 4, DK-3751 Østermarie T: +45 56472660 CVR: 40391606
star-halfthumbs-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram