+45 5647 2660
info@gudhjembus.dk
Turen går til...

Jul i Magdeburg & Rostock

Oplev ”Lichterwelt” - Verdens Lys i Magdeburg og et af Tysklands mest berømte julemarkeder i Rostock på samme tur - masser af lys og masser af jul.
2. December 2023

Dag 1

Efter endt opsamling er vi klar til en tur ud og møde julestemningen på ægte tysk manér. Vi skal med færgen til Sassnitz kl. 8:00 og som altid hygger vi os med morgenkaffen undervejs og får hilst på nye og gamle venner.
Vel ankommet til Sassnitz sætter vi det lange ben foran og kursen mod vores destination Magdeburg og vores hotel, InterCity Hotel, Magdeburg. Her mødes vi af vores lokalguide og med en velkomstdrink i hånden introduceres vi for morgendagens program. Middagen spiser vi på hotellet. Måske der bliver tid til lige at snuse til byen inden dagen er godt brugt.
Tilmelding her
3. December 2023

Dag 2

Efter dejlig morgenmad tager vores lokalguide os med på en byvandring i den julesmykkede middelalderby Magdeburg med det enestående ”Lichterwelt” - Verdens Lys, som kun findes i Magdeburg. Vi får også muligheden for en guidet tur i ”Dom-Viertel” med Domkirken, klosteret, byfæstningen og ”Grüne Zitadelle” af ”Hundertwasser”, som er spektakulære bygninger i farver og arkitektur, der ikke findes andre steder. Og så er der fri leg til juleudstillingerne. Vi mødes til middag på hotellet.
Tilmelding her
4. december 2023

Dag 3

Efter morgenmad og måske et lille kig på byen går turen de 300 km nordpå til Rostock og vores overnatningshotel, Hotel B+B Rostock Hafen, hvor vi forventer at ankomme hen på eftermiddagen. Hotellet ligger 15 min til fods og 5 min med sporvogt til centrum af byen. Resten af eftermiddagen og aftenen er til fri leg på julemarked, hvor der er masser af muligheder for at blive fristet til at shoppe gaver eller noget til halsen og ganen.
Tilmelding her
5. December 2023

Dag 4

Så nåede vi allerede sidste dagen og efter morgenmaden pakker vi sammen og sætter kursen hjemover. Vi skal sejle fra Rostock til Gedser og derfra videre over Øresundsbroen til Ystad og hjem til Bornholm. Vi spiser middagen sammen under overfarten. Forventet ankomst til Rønne kl. 19:50
Tilmelding her

2. December - 5. December 2023

4 dage.

Pris pr. person i dobbeltværelse:

Kr. 3.850,-

Enkeltværelse:

Tillæg for enkeltværelse kr. 725,-

Med i prisen...

Færgebilletter Rønne – Sassnitz E/T, Rostock - Gedser E/T, Ystad - Rønne E/T, Øresundsbroen E/T, 3 x overnatning i delt dobbeltværelse, 4 x morgenmad, 1 x velkomstdrink, 3 x middag inkl. 1 drik, guidet byrundtur i Magdeburg.

Tilmeldingsfrist 1/10-23 
Turen gennemføres ved minimum 25 deltagere.
Gudhjem Bus Aps., Hentregårdsvej 4, DK-3751 Østermarie T: +45 56472660 CVR: 40391606
star-halfthumbs-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram