+45 5647 2660
info@gudhjembus.dk
Turen går til

Julemarked i Harzen

Årets juletur, flere julemarkeder - udflugter i Harzen og ”stop over” i Wismar
Julemarkedsrejsen i 2022 bringer os til, en for Gudhjem Bus, ny juledestination. 

Vi skal besøge Harzen,som måske er bedre kendt, som et sted der besøges om sommeren. På vej ud og hjem overnatter vi i Wismar, hvor vi også kan besøge julemarked og nyde stemningen.
27. November 2022

Dag 1

Samlet i bussen kører vi ombord på Bornholmslinjen og sejler til Sassnitz. Under overfarten hygger vi medmorgenkaffen. Efter ankomst til Rügen sætter vi straks kursen mod Wismar og vores overnatningshotel, hvor vi forventer, at ankomme først på eftermiddagen. Eftermiddagen er på egen hånd til at kigge på Wismar. Vi mødes til fælles middag.
Tilmelding her!
28. November 2022

Dag 2

Efter Morgenmaden på hotellet går turen mod Harzen og vores hotel for de næste 3 nætter, Hotel Der Achtermann**** i Goslar. På hotellet møder vi vores lokalguide der følger os de næste dage og sam-
men med en velkomstdrink får vi en introduktion til de kommende dage. Middagen spises på hotellet.
Tilmelding her!
29. November 2022

Dag 3

I dag skal vi på sightseeing i Harzen. Vi besøger den store dæmning, Rappbode Talsperre, i den farverige by Wernigerode i Harzen, skal vi på hestevognstur og smage på Glühwein og der bliver også tid til at besøge de hyggelige julemarkeder i Wernigrode eller Quedlinburg.
Middagen spises på hotellet.
Tilmelding her!
30. November 2022

Dag 4

Efter mogenmaden skal vi på byrundtur med Goslaer Bimmelbahn. Turen starter ved hotellet og slutter ved markedspladsen. Nu er der tid til at gå gennem det smukke julemarked og lære den unikke juleskov at kende midt i den gamle bydel af Goslar. Der er også mulighed for, på egen hånd, at besøge slottet Kaiserpfalz.
Middag på hotellet.
Tilmelding her!
1. December 2022

Dag 5

Efter morgenmaden, må vi tage afsked med Goslar og vende næsen mod nord. Vi overnatter igen i Wismar, så hvis der er noget du ikke nåede på udturen, eller mangler at købe, skulle der være endnu en mulighed. Vi mødes til middag.
Tilmelding her!
2. December 2022

Dag 6

Så blev det sidste dag. Efter morgenmaden går dethjemover. Vi kører over Sjælland, Øresundsbroen og skal nå vores færge fra Ystad til Bornholm kl. 16:30. Under overfarten nyder vi en let aftensmad.
Tilmelding her!

27. november - 2. december 2022

6 dage.

Pris pr. person i dobbeltværelse:

Kr. 5.790,-

Enkeltværelse:

Tillæg for enkeltværelse kr. 850,-

Med i prisen...

Inkluderet i prisen: Færgebilletter Rønne - Sassnitz, Rostock - Gedser, Ystad - Rønne E/T, Øresundsbro E/T, 5 overnatninger
i delt dobbeltværelse, 6 x morgenmad, 1 velkomstdrink, 6 middage, heraf 1 inkl. 1 drik, besøg på dæmning Rappbode Tals-
perre, hestevognstur med Glühwein og sightseeingtur med Bimmelbahn, lokalguide i Harzen.
Gudhjem Bus Aps., Hentregårdsvej 4, DK-3751 Østermarie T: +45 56472660 CVR: 40391606
star-halfthumbs-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram