+45 5647 2660
info@gudhjembus.dk
Turen går til

Julemarked i Magdeburg og Lübeck

4 dage - 2 julemarkeder, Middelalderbyen Magdeburg med det enestående ”Lichterwelt”, Verdens lys og det velkendte i Lübeck.
Årets julemarkedsrejse tager os til en ny destination samt en gammel kending. Vi skal besøge den julesmykkede middelalderby, Magdeburg, med det enestående ”Lichterwelt” Verdens Lys, som kun findes i Magdeburg ved juletid. På hjemturen gør vi ophold i Lübeck, hvor der er mulighed for at besøge det store julemarked der.
29. November 2020

Dag 1

Vi samles og kører vi ombord på Bornholmslinjen og sejler til Sassnitz. Under overfarten hygger vi sammen med morgenkaffen. Vel ankommet til det tyske sættes kursen mod syd til Magdeburg og vores hotel. Efter check in, mødes vi til middag på hotellet.
Tilmelding her!
30. November 2020

Dag 2

Efter morgenmaden, mødes vi med en dansk guide, der vil vise os Dom-Viertel med domkirken, klosteret, byfæstningen og Grüne Zitadelle af Hundertwasser. Herefter vil der være tid på egen hånd til at se på byen og lysene. Middag på hotellet.
Tilmelding her!
1. December 2020

Dag 3

I dag pakker vi bussen, for igen at køre nordpå – til Lübeck. Lübeck Julemarked bliver helt på egen hånd, så alle kan udforske lige præcis det der synes bedst om. Middag på hotellet.
Tilmelding her!
2. December 2020

Dag 4

Efter en dejlig morgenmad på hotellet, er det tid til at tænke på at returnere til Bornholm. Vi skal med færgen fra Puttgarden og retur til Danmark, og igen skal vi over Øresund og nå færgen fra Ystad til Rønne kl. 18:30. Under overfarten spiser vi middag sammen. Forventet ankomst til Rønne kl. 19:50
Tilmelding her!

29. November - 2. December 2020

4 dage.

Pris pr. person i dobbeltværelse:

Kr. 3.895,-

Enkeltværelse:

Tillæg for enkeltværelse kr. 600,-

Med i prisen...

Færgebilletter Rønne – Sassnitz, Rødby - Puttgarden og Ystad – Rønne E/T, Broafgifter Øresund E/T, 3 overnatninger i delt dobbeltværelse, 4 x morgenmad og 4 x middag heraf 1 inkl. 1 drik.
Gudhjem Bus Aps., Hentregårdsvej 4, DK-3751 Østermarie T: +45 56472660 CVR: 40391606
star-halfthumbs-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram