+45 5647 2660
info@gudhjembus.dk
100 års JUBILÆUM

Keld og Hilda

Keld og Hilda Heick, 2 af Danmarks store legender indenfor populær musik, kan i 2021 fejre fælles 100 års jubilæum på den danske scene - og Gudhjem Bus har sikret sig billetter til en af deres optrædener.
Keld & Hilda kan i 2021 fejre 100 års jubilæum.

Det er 60 år siden at Keld Heick fik sin debut og 40 år siden at Hilda optrådte første gang sammen med Keld.

Derfor har de allieret sig med en af Danmarks dygtigste akkompagnatører, Mickey Pless i et vaskeægte jubilæums program med evergreens og anekdoter.

Oplev en musikalsk tour de force gennem Keld & Hildas lange karriere, med toner fra tiden hvor Keld blev Danmarksmester i pigtråd, hvordan Keld & The Donkeys skrev dansk musikhistorien med fusionen mellem pigtråd og schlager-musik. Også Melodi Grand Prix nostalgi bliver der plads til i showet. 32 gange har Keld haft sange med i det danske Melodi Grand Prix og 9 gange har han vundet.
Ud over egne produktioner vil også andres sange fra den 60 år lange karriere finde vej til scenen - det er sange der har en særlig betydning for Heick´erne

Dag 1

Lørdag, den 20. Februar 2021

Velkommen!

Efter opsamling kører vi ombord på Bonholmslinjens færge og sætter kurs mod Ystad, under overfarten hygger vi med en let anretning.
Vel ankommet til Ystad har vi ca. 3 timers kørsel foran os via Øresundsbroen og Storebæltsbroen til Svendborg. Vi skal bo på Best Western Plus Hotel Svendborg**** i hjertet af - og i gå afstand til Svendborgs herligheder.
Middagen, en højrebsbuffet, serveres inden showet og så er vi klar til en festlig aften i selskab med god musik og anekdoter fra Heick´erne.
LEARN MORE

Dag 2

Søndag, den 21. Februar 2021

Hjem igen...

Efter dejlig morgenmad vender vi igen næsen mod øst over Storebælt og Øresund til Ystad, hvorfra vi sejler til Bornholm kl. 16:30. Forventet ankomst til Rønne kl. 17:50, hvorefter bussen kører ud på øen og vi siger tak for denne gang.

20. - 21. Februar 2021

2 dage.

Pris pr. person i dobbeltværelse:

Kr. 1.995,-

Enkeltværelse:

Tillæg for enkeltværelse kr. 300,-

Med i prisen...

Inkluderet i prisen: Færgebilletter Rønne – Ystad T/R, Broafgift Øresund og Storebælt, let anretning på færgen på udrejsen., 1 overnatning på Hotel Svendborg**** i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad, højrebsbuffet og entrebillet til showet.

Vigtigt!  Tilmeldingsfrist!

Sidste tilmelding er 15. december 2020
Gudhjem Bus Aps., Hentregårdsvej 4, DK-3751 Østermarie T: +45 56472660 CVR: 40391606
star-halfthumbs-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram