+45 5647 2660
info@gudhjembus.dk
Turen går til

Lüneburger Heide

4* hotel i Hodenhagen med besøg i Walsrode, Celle, samt Europas største ”Serengeti Safaripark og Walsrode Weltvogelpark.
Med udgangspunkt på det 4* hotel Michel & Friends i Hodenhagen, er der korte afstande til alle de seværdigheder og attraktioner vi skal besøge.
18. Oktober 2020

Dag 1

Efter endt opsamling kører vi ombord på Bornholmslinjens færge, Hammershus til Sassnitz. Under overfarten spiser vi morgenmad sammen. Vel ankommet til Sassnitz, går det sydover til Hodenhagen og vores hotel. Efter ankomst og check in, mødes vi med vores turguide for alle dage til en velkomstdrink og middag på hotellet.
Tilmelding her!
19. Oktober 2020

Dag 2

Efter morgenmaden, starter dagen med en hestevognstur gennem Lüneburger Heide. På turen ser vi de berømte Heidschnucken. Efter frokost fortsættes til Walsrode Weltvogelpark, hvor vi går rundt og ser de sjældne fugle og den smukke park og ser et Fugleshow. Efter eftermiddagskaffen køres et kort stykke til Heide Kerzenfabrik, hvor vi ser fremstillingen af de utroligste stearinlys. Middagen spises på hotellet.
Tilmelding her!
20. Oktober 2020

Dag 3

Dagens udflugt går i dag til Celle, hvor første besøg er det imponerende slot. Her får vi en rundvisning på dansk. Vi spiser frokost i den nostalgiske restaurant Ratskeller i det gamle rådhus på markedspladsen. Efter frokost er der lidt tid på egen hånd til at kigge lidt på byen. Herefter kørers til Orkide-Centrum, hvor vi skal se de mange smukke orkideer. Bagefter går turen retning vores hotel og eftermiddagskaffen. Middagen spises på hotellet.
Tilmelding her!
21. Oktober 2020

Dag 4

I dag er ”Store Serengeti Dag”, vi kører fra hotellet og ganske få km til en af verdens største safari- og oplevelsesparker. I parken findes et utal af vilde dyr og vi får først en tur rundt med Serengetibussen, hvor vi kan opleve 1.500 forskellige dyr. Efter køreturen får vi frokost i parkens restaurant. Efter frokost er der tid på egen hånd til at opleve bl.a. Abejunglen eller prøve forskellige andre oplevelser i parken. Kl. 15:00 er det muligt at opleve et Serengeti Show. Efter Showet er der eftermiddagskaffe, inden vi kører retur til hotellet. Middag på hotellet.
Tilmelding her!
22.Oktober 2020

Dag 5

Efter en dejlig morgenmad på hotellet, er det tid til at tænke på at returnere til Bornholm. Vi skal med færgen fra Puttgarden til Rødby og spiser frokost undervejs. Herfra går det videre over Øresund til færgen fra Ystad til Rønne kl. 18:30, og under overfarten spiser vi middag sammen. Forventet ankomst til Rønne kl. 19:50
Tilmelding her!

18. - 22. Oktober 2020

5 dage.

Pris pr. person i dobbeltværelse:

Kr. 5.275,-

Enkeltværelse:

Tillæg for enkeltværelse kr. 600,-

Med i prisen...

Færgebilletter Rønne - Sassnitz E/T, Rødby - Puttgarden E/T og Ystad - Rønne E/T, Broafgifter Øresund E/T, 4 overnatninger i delt dobbeltværelse, 5 x morgenmad, 4 x Frokost, heraf 3 inkl. 1 drik, 5 x middag inkl. 1 drik, 3 dagsudflugter inkl. hestevogsnstur, entre Walsrode Weltvogelpark med fugleshow, besøg på stearinlysfabrik, rundvisning og entre til Slottet Celle, entre Orkidecentrum, samt Store Serengeti Dag.
Gudhjem Bus Aps., Hentregårdsvej 4, DK-3751 Østermarie T: +45 56472660 CVR: 40391606
star-halfthumbs-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram