+45 5647 2660
info@gudhjembus.dk
Turen går til

Mecklenburg-Vorpommeren AFLYST

Er du under Coronaen også blevet glad for at gå en tur i naturen? Kunne du tænke dig at gøre
det sammen med andre og i nye omgivelser? Mecklenburg-Vorpommeren lægger natur til.
Prøv det nye sort - tag på vandreferie uden det behøver at betyde, at du skal kunne klare en maraton.
Gør det sammen med nogen du kender, eller nogen du kan komme til at kende og slap af med bowling og
varmt vand i bassinet bagefter.
20. Juni 2022

Dag 1

Efter endt opsamling skal vi med Bornholmslinjen til Sassnitz. Under overfarten nyder vi morgenkaffen og får hilst på hinanden. Efter ankomsten til Sassnitz, kører vi sydover til Lindstow og vores hotel for de næste 4 overnatninger, Hotel Resort Van der Valk **** i Lindstow, hvor vi forventer at være fremme først på eftermiddagen. Vi skal bo i stråtækte landhuse, med 3 dobbeltværelser i hvert hus. Husene ligger rundt om hovedbygningen, som indeholder restauranten og bl.a. bowling og vandland. Vores vandreguide møder os på hotellet og mens vi nyder velkomstdrinken, får vi informationer om de næste dages program. Middag på hotellet.
Tilmelding her!
21. Juni 2022

Dag 2

Efter morgenmaden tilbyder guiden i dag 2 vandreture begge på ca. 5km.
Vi kører et kort stykke til Krakow am See hvor den første tur starter. Turen foregår langs søen, med ophold ved udsigtstårnet Jörnberg og videre til Søpromenade i Krakow am See. Her er der ophold og man kan vælge at købe frokost på stedet, eller at have bestilt madpakke på hotellet.
Om eftermiddagen kører vi igen et kort stykke til skovområdet Drewitz og herfra går vandreturen frem til Erich Honeckers Jagdresidenz ved Drewitz søen, hvor vi nyder eftermiddagskaffen.
Middag på hotellet.
Tilmelding her!
22. Juni 2022

Dag 3

Efter morgenmaden kører vi til dagens udgangspunkt for vandreturen, Balkonvej Basedow, en meget smuk vandretur på 4,7 km som ender i byen Waren/Müritz hvor vi om eftermiddagen sejler gennem flere søer til byen Malchow. Under sejlturen nyder vi eftermiddagskaffen.
Middag på hotellet.
Tilmelding her!
23. Juni 2022

Dag 4

I dag står turen på den 6,4 km lange vandretur, Nebelturen, som udgår fra byen Serrahn ikke langt fra hotellet. Turen går gennem floddalen til vandmøllen Kuchelmiss, omkring en sø og tilbage gennem floddalen til Serrahn. Efter Vandreturen besøges byen Güstrow, med tid på egen hånd til frokost, besøg på slottet i Güstrow eller ”Stadtbummel”. Middag på hotellet.
Tilmelding her!
24. Juni 2022

Dag 5

Efter tidlig morgenmad går turen atter hjemover, vi skal sejle fra Sassnitz til Rønne kl. 11:50, og under overfarten slapper vi af med frokosten.
Tilmelding her!

20. Juni - 24. Juni 2022

5 dage.

Pris pr. person i dobbeltværelse:

Kr. 4.895,-

Enkeltværelse:

Tillæg for enkeltværelse kr. 900,-

Med i prisen...

Inkluderet i prisen: Færgebilletter Rønne – Sassnitz T/R, 4 overnatninger i delt dobbeltværelse, 5 x morgenmad, 1 x frokost inkl. 1 drik, 2 x eftermiddagskaffe m. kage, 1 x velkomstdrink, 4 x middag, 3 dagsudflugter med guide, vandflasker på alle vandreture, og sejltur på Müritz søerne.
Gudhjem Bus Aps., Hentregårdsvej 4, DK-3751 Østermarie T: +45 56472660 CVR: 40391606
star-halfthumbs-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram