Sensommer på Lolland

Tag med Gudhjem Bus på tur!

Smuk natur, kunst og spændende attraktioner - Lolland har det hele

Kom med på en spændende 4-dagstur til Lolland, hvor vi går på opdagelse i Fehmern Udstillingen, smager på vin, tager på safari og besøger en domkirke.
 

Dag 1

Efter endt opsamling tager vi færgen til Ystad kl. 10:30. Under overfarten nyder vi et par stykker smørrebrød og får hilst på hinanden – Hvem er med? Nogen vi kender? Nye bekendtskaber?

Efter ankomsten til Ystad går turen over Øresund og sydover til Lolland og vores hotel for 3 nætter, Hotel Saxkøbing. Middagene spises på hotellet.

Efter endt opsamling tager vi færgen til Ystad kl. 10:30. Under overfarten nyder vi et par stykker smørrebrød og får hilst på hinanden – Hvem er med? Nogen vi kender? Nye bekendtskaber?

Efter ankomsten til Ystad går turen over Øresund og sydover til Lolland og vores hotel for 3 nætter, Hotel Saxkøbing. Middagene spises på hotellet.

Dag 2

Efter dejlig morgenmad går turen i dag til Fehmern Udstillingen, hvor vi får en rundvisning og fortælling omkring byggeriet, processen og fremtiden.

Efter denne spændende tur kører vi på tværs af øen til Harpelunde og Vinerriet på Frederiksdal. Besøget her byder på en rundvisning, smagsprøver og mulighed for at handle deres produkter. Vi skal bl.a. høre om Stevskirsebærret, som er udgangspunktet for den lollandske Vinrevolution.

Dag 3

Efter morgenmaden går dagens tur til Knuthenborg Safaripark – vi skal med bussen og en guide fra stedet på en tur rundt i parken. Vi håber at se både de pensionerede Cirkustigre og hele Danmarks Cirkuselefanter. Der vil også være tid til på egen hånd at undersøge de mange andre tilbud der er i parken, og evt. besøge et af kaffe og spisestederne.

Dag 4

Efter den sidste morgenmad i Sakskøbing er det allerede tid til at skulle pakke bus igen. Inden vi returnere til Ystad kører vi en lille tur til Maribo og besøger Maribo Domkirke.

Nu er det tid til at vende næsen hjemover, og vi skal med færgen fra Ystad til Rønne kl. 18:30. Under overfarten nyder vi en aftenbuffet inkl. 1 drik og får sagt på gensyn til hinanden.

Forventet ankomst til Rønne kl. 19:50, hvorefter bussen kører ud på øen for afsætning.

Fakta

9. – 12. september 2024 – 4 dage
Pris pr. pers. 4.950,-
Tillæg for enkeltværelse: 1.125,-

Inkluderet i prisen:
Færgebilletter Rønne – Ystad T/R,  Øresundsbroen T/R, 3 overnatninger i delt dobbeltværelse, 3 morgenmad, 1 frokost inkl. 1 drik, 4 middage, heraf 1 inkl. 1 drik, nævnte entreer og rundvisninger

Tilmeldingsfrist 1/8-2024. Turen gennemføres ved minimum 25 deltagere.

Skal du med?

Udfyld formularen nedenfor, så reserverer vi en plads til dig. 

Del rejsen med andre:
Gå på opdagelse i flere af vores rejser

Wallmans Dinnerparty

Dress op og kør med til fest i København!
Den ikoniske Cirkusbygning er rammen om Wallmans 20 års jubilæums forestilling, en fantastisk rejse fyldt med de største hits fra navne som Prince, Coldplay og Taylor Swift, forførende dans, crazy humor, nervepirrende akrobatik og storslået scenografi.
Glæd dig til Danmarks største fest med masser af kærlighed, konfetti og overraskelser.

Læs mere >
Sofiero

1-dagstur til blomsterparadiset Sofiero

Er du til smukke blomsterbede, storslåede rododendroner, så er en tur til Sofiero Slot og slotspark noget for dig. Her er der virkelig noget for øjnene. Der bliver både tid til guidet rundvisning og tid på egen hånd, så man rigtig kan gå på opdagelse i den store blomsterpark nær Helsingborg.

Læs mere >