+45 5647 2660
info@gudhjembus.dk
Turen går til

Sønderjylland

Historie, videnskab og hygge
Årets Danmarkstur, en tur til Sønderjylland, til Vadehavet, gamle og idylliske små byer med krogede gader, sjov videnskab og historie.
23. September 2022

Dag 1

Efter opsamling, kører vi ombord på Bornholmslinjen til Ystad. Under overfarten nyder vi morgenkaffen. Efter ankomst til Ystad, kører vi til den anden ende af landet, over Øresund og
Storebælt, for at ankomme sidst på eftermiddagen til vores hotel for de næste 4 nætter, Hotel Sønderborg Strand****.
Hotellet ligger 250m fra centrum og med udsigt over Flensborg Fjord og Als Sund. Middagen spiser vi på hotellet.
Tilmelding her!
24. September 2022

Dag 2

Efter dejlig morgenmad, kører vi så langt mod vest som vi næ- sten kan komme, vi skal først en tur til Danmarks ældste by, Ribe, hvor vi skal besøge Domkirken og gå en tur i de brostensbelagte gader med bindingsværkshusene og vi skal også en tur på havnen og se Stormflodssøjlen. Eftermiddagen bruger vi til en tur til Rømø. Vi kører over dæmningen og ser vadehavet på nærmeste hold og nogle af Rømøs berømte seværdigheder. Middag på hotellet.
Tilmelding her!
25. September 2022

Dag 3

I dag kører vi ikke så langt, vi bliver på Als, hvor vi skal besøge Danfoss Universe, vi får en guidet rundvisning og derefter er der tid på egen hånd til at udforske parken. Om eftermiddagen besøger vi Sønderborg Slot og så er der tid til at udforske Sønderborg på egen hånd. Middag på hotellet.
Tilmelding her!
26. September 2022

Dag 4

I dag går turen til Tønder, med de skønne, snørklede gader og idylliske huse. Her er små forretninger i Gågaden og udstilling af Tønderkniplinger og Det Gamle Apotek. Fra Tønder går turen omkring Møgeltønder og Schackenborg Slot, som vi dog må nøjes med at se udefra. Herfra går turen videre til Frøslevlejren, og et kig ind i historien. Middag på hotellet.
Tilmelding her!
27. September 2022

Dag 5

Efter en god morgenmad er det tid til at køre mod øst igen. Vi kører mod Kolding og gør stop for at se og høre om Kolding miniby. En af ildsjælene bag minibyen vil give os en guidet rundvisning. Herefter er det retning Ystad og vores færge kl. 18:30. Under overfarten spiser vi middag sammen.
Tilmelding her!

23. September - 27. September 2022

5 dage.

Pris pr. person i dobbeltværelse:

Kr. 4.950,-

Enkeltværelse:

Tillæg for enkeltværelse kr. 1.690,-

Med i prisen...

Inkluderet i prisen: Færgebilletter Rønne – Ystad T/R, Øresundsbroen og Storebæltsbroen T/R, 4 overnatninger i delt dobbelt-
værelse, 5 x morgenmad, 5 x middag, heraf 1 inkl. 1 drik, entre til Sønderborg Slot, Danfoss Universe og Kolding miniby.
Gudhjem Bus Aps., Hentregårdsvej 4, DK-3751 Østermarie T: +45 56472660 CVR: 40391606
star-halfthumbs-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram