+45 5647 2660
info@gudhjembus.dk
Turen går til...

Sønderjylland og sommersang i Mariehaven

Musik i topklasse og sønderjyske attraktioner!
På denne pinsetur kombineres besøg ved de sønderjyske attraktioner med en hel dag med musik i Mariehaven. Musikken leveres bl.a. af Neighbours & Friends, Stig Rossen, Jette Torp, Anne-Mette Elten og Johnny Hansen.
Med udgangspunkt i hjertet af Ribe, tager vi på ture i det sønderjyske landskab.
Tilmeld dig her!

Dag 1

21. maj 2021

Det sker der...

Vi samles og kører vi ombord på Bornholmslinjen og sejler til Ystad kl. 8:30.
Vel ankommet til Ystad, går turen over Øresund og Storebælt til Ribe og vores hotel, Hotel Dagmar i centrup af Ribe. Her har vi vores base de næste 5 dage. Middag på hotellet.
LEARN MORE
Hotel Dagmar Ribe

Dag 2-3

22. og 23. maj 2021

Det sker der...

De næste dage bruges bl.a. på besøg i Ribe, Tønder, Møgeltønder med Schackenborg Slot, Frøslevlejren, Christiansfeld (dem med honningkagerne) og Kolding miniby.
Middag begge dage på hotellet.
LEARN MORE
Schackenborg slot

Dag 4

24. maj 2021

Det sker der...

I dag står den på musik. Vi kører til Mariehaven, hvor de slår dørene op kl. 10:30. Frem til musikken rigtigt begynder, er der tid til at orientere sig, så der er styr på hvor man kan købe mad og drikke, toiletter, dagens musikprogram osv. I turen indgår en spisebillet til sommerbuffeten, som man selv kan vælge om man spiser som frokost, aftensmad eller midt i mellem. Efter den sidste koncert på Store Scene, mødes vi i bussen og returnerer til hotellet. Bemærk at arrangementet foregår udendørs, hvorfor praktisk tøj/sko er en fordel. Der må ikke medbringes stole, paraplyer, mad og drikke.
LEARN MORE

Dag 5

25. maj 2021

Det sker der...

Efter en dejlig morgenmad på hotellet er det tid til at tænke på at returnere til Bornholm. Vi skal nå færgen fra Ystad til Rønne kl. 18:30, og under overfarten spiser vi middag sammen. Forventet ankomst til Rønne kl. 19:50. Herefter kører bussen ud på øen.
LEARN MORE
Ystad

21. - 25. maj 2021

5 dage.

Pris pr. person i dobbeltværelse:

Kr. 5.695,-

Enkeltværelse:

Tillæg for enkeltværelse kr. 1.450,-

Med i prisen...

Færgebilletter Rønne – Ystad T/R, Broafgifter Øresund og Storebælt T/R, 4 overnatninger i delt dobbeltværelse Hotel Dagmar, Ribe, 5 x morgenmad, 5 x middag heraf 1 inkl. 1 drik, adgangsbillet til Mariehaven.
Gudhjem Bus Aps., Hentregårdsvej 4, DK-3751 Østermarie T: +45 56472660 CVR: 40391606
star-halfthumbs-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram