Wallmans Dinnerparty

Tag med Gudhjem Bus på tur!

Dress op og kør med til fest i København!

Tag med til Danmarks største fest med forførende dans, crazy humor, nervepirrende akrobatik og masser af overraskelser. 

Dag 1

Dag 1: Efter endt opsamling kører vi ombord på Bornholmslinjens færge og sejler til Ystad kl. 10:30. Under overfarten nyder vi en tidlig frokost og hilser på hinanden.

Vel ankommet til det svenske går turen vestpå til København og vores hotel, Best Western Hotel Hebron. Hotellet ligger lige i centrum med den pulserende hovedstad lige udenfor døren. Når det nærmer sig spisetid går vi samlet til Cirkusbygningen og Wallmans. Her skal vi have en 4-retters middag, se et fantastisk show og bagefter er dansegulvet åbent for en svingom.

 

Dag 2

Dag 2: Efter en nat i byen i hovedstaden, tager vi en rolig morgen, hvor man på egene hånd kan bruge formiddagen som man vil.

Kl. 14:00 går turen atter mod Bornholm, fuld af nye indtryk. Vi spiser lidt mad sammen på færgen mens vi sejler retur. Forventet ankomst til Rønne kl. 17:50

 

 

Fakta

10. – 11. oktober 2024 – 2 dage
Pris pr. pers. 3.195,-
Tillæg for enkeltværelse: 485,-

Inkluderet i prisen: Færgebilletter Rønne – Ystad T/R,  Øresundsbroen T/R, 1 x frokost inkl. 1 drik, billet til show i Wallmans inkl. middag, 1 x overnatning i delt dobbeltværelse, 1 x morgenmad og 1 x middag inkl. 1 drik

 

Tilmeldingsfrist 1/7-2024. Turen gennemføres ved minimum 25 deltagere.

Skal du med?

Udfyld formularen nedenfor, så reserverer vi en plads til dig. 

Del rejsen med andre:
Gå på opdagelse i flere af vores rejser
Sensommer på Lolland

Sensommer på Lolland

Kom med på en spændende 4-dagestur til Lolland, hvor vi går på opdagelse i Fehmern Udstillingen, spiser god mad og smager på vin, besøger en domkirke og tager på safari. Smuk natur, kunst og spændende attraktioner – Lolland har det hele.

Læs mere >
Sofiero

1-dagstur til blomsterparadiset Sofiero

Er du til smukke blomsterbede, storslåede rododendroner, så er en tur til Sofiero Slot og slotspark noget for dig. Her er der virkelig noget for øjnene. Der bliver både tid til guidet rundvisning og tid på egen hånd, så man rigtig kan gå på opdagelse i den store blomsterpark nær Helsingborg.

Læs mere >