Turist- og selskabskørsel

Med Gudhjem Bus kommer du sikkert og trygt frem. Hver gang.

Vores kundegrupper

Vi betjener forskellige kundegrupper med vores transporttjenester. Det omfatter erhvervskunder såsom virksomheder, offentlige myndigheder og deres personale samt gæster. Vi faciliterer transport til og fra færge- og lufthavnsterminaler. Udover erhvervskunder assisterer vi foreninger, offentlige institutioner som stat og kommune samt klubber. Vi dækker deres behov for skole- og børnehavekørsel, turistkørsel herunder sightseeing og transfers samt udflugter og byture med eller uden guide. Desuden imødekommer vi private kunders ønsker om transport til og fra familiefester, koncerter og lignende arrangementer.

Forskellige transportopgaver

Vores tjenester spænder bredt, fra at betjene virksomheder og offentlige institutioners personale og gæster til at håndtere transport til og fra færge- og lufthavnsterminaler. Vi dækker behov inden for skole- og børnehavekørsel, turistkørsel inklusive sightseeing og transfers samt udflugter og byture med eller uden guide. Derudover imødekommer vi private kunders krav om transport til og fra familiefester, koncerter og lignende begivenheder.

Vores kvalitetsstandard

For at sikre den bedst mulige service investerer vi løbende i vores chaufførers faglige udvikling. Vores chauffører deltager regelmæssigt i kurser og efteruddannelse, der dækker områder som forbedret køresikkerhed, sprogkundskaber og service. Dette sikrer, at vi altid er opdaterede og foran i feltet, når vores kunder skal vælge en vognmand til at varetage deres transportbehov.

Kørsel til enhver lejlighed

Vi kører for skoler, foreninger, erhvervskørsel til messer og firmature, til julefrokoster, koncerter og fester. Det gør vi uanset om du selv har “pakket” arrangementet, eller ønsker vores hjælp til det. Vi sørger for at bustturen bliver et behageligt indslag i det samlede arrangement.